Home Nieuw Populair Rubrieken Website aanmelden Contact
Weblijst.nl - Hét overzicht op internet!
Weblijst.nl - Hét overzicht voor iedereen op internet!
Home / Nieuw / Populair / Rubrieken / Website aanmelden

Overzicht websites in de rubriek kleurplaten

Op deze pagina vindt u een overzicht van alle websites in de rubriek kleurplaten. Heeft u zelf een website die u hier terug zou willen zien? Aanmelden is geheel gratis en kan via het aanmeldformulier.

Disney kleurplaten
Deze website staat vol met Disney Kleurplaten die je gratis kunt downloaden of uitprinten. De disney kleurplaten zijn zowel voor jong- als oudere kinderen!
www.disneykleurplaten.com

Jouw kleurplaten
Op JouwKleurplaten staan ruim 15.000 gratis kleurplaten, ze zijn verdeeld in verschillende thema's zodat je makkelijk de leukste kleurplaten kunt vinden. Bekijk snel alle thema's en voor je het weet heb jij de mooiste kleurplaat gevonden.
www.jouwkleurplaten.nl

Kleuren.nu
Op Kleuren.nu, de grootste gratis kleurplatenwebsite van Nederland zijn meer dan 10.000 kleurplaten online die je meteen kunt afdrukken. Voor elk onderwerp is wel een mooie kleurplaat te vinden, van Kerst tot Sinterklaas!
www.kleuren.nu

Kleurplaatje.nl
Welkom op Kleurplaatje.nl! Hier vindt je gigantisch veel leuke kleurplaten om in te kleuren. Print ze uit of deel de kleurplaat met je vriendjes of vriendinnetjes! Kleuren is niet alleen heel leuk, maar ook nog eens erg leerzaam! We hebben honderden gratis kleurplaten voor je verzameld in verschillende categorieën.
www.kleurplaatje.nl

Kleurplaten enzo
Allemaal prachtige kleurplaten om af te drukken en te kleuren vind je op Kleurplaten enzo. We hebben ze op alfabet gezet, maar je kan ook lekker door allerlei rubrieken struinen. Net zo lang tot je de leukste vindt.
kleurplatenenzo.nl

Kleurplaten.eu
Op Kleurplaten.eu vind je meer dan 15.000 kleurplaten verdeeld in meer dan 600 verschillende categorieën. Alle kleurplaten zijn gemakkelijk uit te printen of te downloaden. Aan de linkerkant van het menu staan de kleurplaten gesorteerd per categorie. Ook hebben we bovenaan de website een zoekfunctie om snel en gemakkelijk kleurplaten te vinden.
www.kleurplaten.eu

Kleurplaten.nl
Kleurplaten.nl heeft een grote verzameling in verschillende categorieen online. Allemaal simpel te printen en daarna leuk in te kleuren.
www.kleurplaten.nl

Topkleurplaat: De mooiste kleurplaten
Ben je op zoek naar een kleurplaat voor je kind? Of ben je juf of meester en wil je mooie schoolkleurplaten voor je leerlingen? Op TopKleurplaat.nl vind je meer dan 25.000 van de leukste kleurplaten voor kids over elk onderwerp: van dieren tot Frozen en van TOPModel tot verjaardagskleurplaten. We hebben ze voor elk seizoen: lente, zomer, herfst, winter en natuurlijk voor de feestdagen zoals Pasen, Sinterklaas, Kerstmis en Oud en Nieuw.
www.topkleurplaat.nl

Onze aanrader

Aanrader